88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Torveporten 2, 1. 2500 Valby, 2500 Valby

Kontorlejemål i det "nye" Valby

EJENDOMMEN ER UDLEJET 876 m² med adgang til tagterrasse
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:400 - 876 m²

Se ejendomme til leje
Torveporten 2, 1.. 2500 Valby, 2500 Valby
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:400 - 876 m²
Leje pr. m²:DKK 00 pr. m²
Årlig leje:00
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data

Lejemålet


Lejemålet er beliggende i ejendom, der tidligere har været anvendt som produktionsejendom i start 1970´erne og er opdelt i 7 ejerlejligheder.

Ejendommen, der er gennemrenoveret med respekt for den industrielle stil, har opgang med elevator i hver side af ejendommen, hvoraf den ene elevator kan benyttes til fragt.

Lejemålet er beliggende på 1. sal og har et areal på ialt 876 m². Lejemålet fremstår rustikt med søjler ned gennem det åbne kontor, hvor der i midten er møderum opført med glasvægge. Lejemåletfremstår lyst, med vinduer hele vejen rundt.

Lejemålet har køkken- og toiletfaciliteter.

Lejemålet kan opdeles i to enheder.

 

Ejendommen


I et af Københavns kommende "hotspots" udbydes dette kontorlejemål beliggende i ejendom, der har en meget synlig beliggenhed på hjørnet af Gl. Køge Landevej og Torveporten.

Hele området bag ejendommen er det tidligere "Grønttorv", som med opførelse af 2.200 boliger for alle aldersgrupper og familiekonstellationer bliver en helt ny bydel i København.

Ud mod Gl. Køge Landevej skal der anlægges en "butiksstrøggade" på Torveporten med detailhandel m.m. - butiksstrøggaden omtales som Gammel Køge Landevej Bymidte.

Der er ligeledes planer om at anlægge en bro eller tunnel mellem Grønttorvs-området og FLSmidth-området, således at cyklister og gående lettere kan komme til og fra området omkring Valby Station.

Fra ejendommen er der kun 200 meter til Ny Ellebjerg Station, som betjener S-togslinjer, den kommende Metro Sydhavnslinje og Køge-Ringsted banen samt forskellige buslinjer. Der er en forventning om, at Ny Ellebjerg kommer til at fungere som trafikalt knudepunkt for hele København.

Endelig er der ikke langt til motorvejsnettet, så alt i alt har ejendommen en perfekt beliggenhed uanset valg af transportmiddel.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk