88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Titangade 15, 2200 København N

Investeringsejendom på Nørrebro

EJENDOMMEN ER SOLGT Investeringsejendom med muligheder og 22 parkeringspladser i gården
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Erhvervsejendom
Landsdel:København By
Ejendomsareal:3.028 m²
Grundareal:1.454 m²
Energimærke:D

Se ejendomme til salg
Titangade 15, 2200 København N
Salgspris:DKK 49.950.000
Afkast:6 %
Areal:3.028 m²
Ejendomstype:Erhvervsejendom
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Erhvervsejendom
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Ejendommen

 
Ejendommen er opført i 1954 og blev lettere moderniseret i 2000. Kontorlokalerne er i alt på 2.271 m2 og placeret fra stueetagen til 2. etage samt en anvendelig kælder på 757 m2. Ejendommen har et grundareal på 1.454 m2
 
Indretningen i ejendommen er i dag en blanding af cellekontorer og storrum. Ejendommens gulve er en blanding af tæpper, linoleum, sten og træ.
 
Der er elevator fra gården til alle etager. I ejendommens gård er der 22 parkeringspladser.
 
Ejendommen har tidligere været domicil for virksomheder indenfor elektronik, ingeniører, produktion og handel. Ejendommen er i dag fritaget fra vurdering pga. nuværende anvendelse.
 
Lokalplan tilladeder følgende: kontor og serviceerhverv, såsom administration, liberale erhverv,  restaurant, hotel, erhvervs- og fritidsundervisning samt håndværk og andre virksomhede med indpass i området. Der kan desuden indrettes kollektive anlæg og institutioner, samt andre sociale, uddannelsesmæssige, kulturelle, sundheds- og miljømæssige servicefunktioner.
 
Ejendommen har matrikelnr. 5557, UDENBYS KLÆDEBO KVARTER, KØBENHAVN.

Beliggenhed

 
Ejendommen er placeret i et dynamisk område på Ydre Nørrebro. Området er attraktiv for indbyggere og virksomheder, da det de seneste år har været igennem en stor forvandling.
 
I 2019 blev den nye Metro Station på Skjold Plads åbnet hvilket har forbedret transportmulighederne betragteligt. Motorvejsnettet ligger også tæt på området hvilket medfører man nemt indenfor få minutter kan komme rundt i hele Storkøbenhavn og videre til hele Sjælland.
 
Området omkring Titangade, Vermundsgade og Sigurdsgade er meget varieret og består primært af større og mindre boligkarréer og beboelsesejendomme, uddannelsesinstitutioner samt mindre fritstående bygninger, der anvendes til forskellige brancher indenfor kontor og serviceerhverv.
 
I følge lokalplanen er det målet også fremover at videreudvikle området og facilitetstilbudene for et mangfoldigt byliv, så man også fremover vil være et atraktiv valg for beboere og virksomheder. 
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk