88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Solrød Center 130, Stuen, 2680 Solrød

Lokaler til detail, café ell. lignende

EJENDOMMEN ER UDLEJET Meget synlige lokaler i Solrød Centeret
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Detail
Landsdel:Københavns omegn
Areal m²:275
Energimærke:C

Se ejendomme til leje
Solrød Center 130, Stuen, 2680 Solrød
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Detail
Areal:275
Leje pr. m²:DKK 1.250 pr. m²
Årlig leje:343.750
Lejemålstype:Detail
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Henrik Sørensenhes@gottliebpartners.dk21 93 68 02

Beliggenhed

Solrød kommune er med sine 22.000 borgere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdsvis unge - cirka 81 % er i alderen 0- 64 år - og de har de gennemsnitligt højeste indkomster i Region Sjælland. Mange af dem er beskæftiget i hovedstadsområdet, og 78 % af borgerne pendler således ud af 

kommune. Det skyldes ikke mindst, at Solrød ligger på S-togsline E til Køge, som afgår fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne.
 
Solrød Kommune har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere. Området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter tiltrækker flere og flere børn og unge til aktiviteter og leg. Den omkringliggende natur med badestrand og skov tiltrækker børnefamilierne og de velrenoverede cykelstier skaber gode forudsætninger for børnene at færdes på vej til og fra skole.
 
Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor fokus på miljøet samt uddannelsesinstitutioner er i højsædet. Så med knap en halv times transport ind til Rådhuspladsen i København, er det absolut en kommune, der fortsat vil være eftertragtet.

Lejemålet

Lejemålet i stueetagen er på ialt 275 m². Lejer har eventuelt mulighed for at opdele stueetagen.

Lejemålet er iøvrigt beliggende i Solrød Centeret med en rigtig god synlighed ud til det flotte Torv og ud til Strandvejen, som er en gennemkørselsvej med mange forbipasserende. 
 
Centeret huser en lang række spændende butikker med alt inden for mode, apotekervare, mad, vin, skøn- og sundhedspleje, elektronik, smykker, café mm.
 
Lejemålet er i dag indrettet med et stort åbent lokale, et mindre lokale med glasvægge samt toilet- og badefaciliteter. 
 
Det hyggelige og velrenoverede udeareal skaber et liv for byens borgere til hverdag, i weekenden og til højtiderne, hvor ugentlige arrangementer og koncerter samler byen til festlige begivenheder for både børn og voksne.
 
Beliggenheden i centeret er optimal lige ved torvet og kun 125 meter fra stationen. Derudover ligger centeret tæt på stranden, Gymnasiet og Solrød Rådhus med rigtig gode trafikale forhold.

Se iøvrigt mere på www. solrodcenter.dk

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk