88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Solrød Center 107-109, 1.sal, 2680 Solrød

Erhvervslokaler til kontor, klinik eller lignende

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Velbeliggende ejendom med elevator i Solrød Center
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:Københavns omegn
Areal m²:153 - 313 m²
Energimærke:C

Se ejendomme til leje
Solrød Center 107-109, 1.sal, 2680 Solrød
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:153 - 313 m²
Leje pr. m²:DKK 700 pr. m²
Årlig leje:107.100 - 219.100
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Henrik Sørensenhes@gottliebpartners.dk21 93 68 02

Beliggenhed

Solrød kommune er med sine 22.000 borgere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdsvis unge - cirka 81 % er i alderen 0- 64 år - og de har de gennemsnitligt højeste indkomster i Region Sjælland. Mange af dem er beskæftiget i hovedstadsområdet, og 78 % af borgerne pendler således ud af kommunen. Det skyldes ikke mindst, at Solrød ligger på S-togsline E til Køge, som afgår fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne.

Solrød Kommune har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere. Området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter tiltrækker flere og flere børn og unge til aktiviteter og leg. Den omkringliggende natur med badestrand og skov tiltrækker børnefamilierne og de velrenoverede cykelstier skaber gode forudsætninger for børnene at færdes på vej til og fra skole.
 
Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor fokus på miljøet samt uddannelsesinstitutioner er i højsædet. Så med knap en halv times transport ind til Rådhuspladsen i København, er det absolut en kommune, der fortsat vil være eftertragtet.

 

Lejemålet

Lejemålene, som udgør hhv. 153 m² og 160 m², er beliggende på 1. sal og kan lejes hver for sig eller samlet ialt 313 m².  

Lejemålene ligger med facade ud mod gå-gaden i ejendom med elevator og handicapvenlige toiletter. 
 
Centeret huser en lang række spændende butikker med alt inden for mode, apotekervarer, mad, vin, skøn- og sundhedspleje, elektronik, smykker, café mm.
 
Lejemålene er i dag indrettet med fordelingsgang og et antal kontorer/ møderum er varierende størrelser. Alle vægge er ”flytbare”, som giver gode indretningsmuligheder for lejer.

Det hyggelige udeareal i centeret skaber et liv for byens borgere til hverdag, i weekenden og til højtiderne, hvor ugentlige arrangementer og koncerter samler byen til festlige begivenheder for både børn og voksne.

Beliggenheden i centeret er optimal lige ved torvet og kun 125 meter fra stationen. Derudover ligger centeret tæt på stranden, Gymnasiet og Solrød Rådhus med rigtig gode trafikale forhold.
 
I tillæg til driftsomkostningerne skal der betales kontingent til centerforeningen. Se nærmere i prospektet.
 
Se iøvrigt mere på www. solrodcenter.dk
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk