88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Roskildevej 312, 2630 Taastrup

Klovtoftegaard Hotel & konferencecenter

Ideel beliggenhed for et hotel og konferencecenter, som ønsker at kunne servicere områdets virksomheder
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Hotel & Restaurant
Landsdel:Københavns omegn
Areal m²:10.000 - 12.000 m²
Pris /m²:DKK 1.600
Driftsudgifter /m²:DKK 250
Årlig leje DKK:16.000.000 - 19.200.000
Energimærke:A 2020
Roskildevej 312, 2630 Taastrup
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Hotel & Restaurant
Areal:10.000 - 12.000 m²
Leje pr. m²:DKK 1.600 pr. m²
Årlig leje:16.000.000 - 19.200.000
Lejemålstype:Hotel & Restaurant
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Rasmus Engelras@gottliebpartners.dk53 61 36 16

Beliggenhed

Klovtoftegaard er et nyt erhvervsområde med en ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup. Klovtoftegaard er beliggende i ambitiøse Høje Taastrup Kommune. Placeringen i krydsfeltet mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, hvor der også er forbindelse til Motorring 4 gør, at Klovtoftegaard er særdeles attraktiv for hotel- og konferenceoperatører. 

Igennem de senere år har Høje Taastrup Kommune oplevet en solid vækst i antallet af nyankomne virksomheder og dertilhørende arbejdspladser. Befolkningen i Høje Taastrup Kommune har ligeledes været stigende siden 2011 og forventes fortsat at stige med næsten 6.000 borgere inden 2027. Det er specielt den arbejdsdygtige aldersgruppe, som er i vækst. 
 
At kommunen har ambitioner og visioner ses blandt andet i, at man vil udvikle det store område mellem Høje Taastrup Station og City 2, hvilket blandt andet vil omfatte etableringen af et større erhvervsområde og 1.200 boliger. 
 
Beliggenheden er ideel for et hotel og konferencecenter, som ønsker at kunne servicere områdets virksomheder, og de mange leisure turister, som ønsker at overnatte lidt uden for Københavns pulserende natteliv.
 
• Et attraktivt område i en udviklende kommune
• Ideel beliggende til møder og konferencer
• Direkte synlighed fra Holbækmotorvejen og Roskildevej
• Nabo til flere virksomheder som har behov for overnatninger til kunder, afholde arrangementer, møder etc.
• Grønne områder såsom Store Vejleå
• Let adgang med bil og offentlig transport
• Hurtig og let adgang til Københavns Lufthavn og Øresundsbroen

Ejendommen

Klovtoftegaard er et nyt hotel- og konferencecenter beliggende tæt på Høje Taastrups vækstområder og motorvejsnettet til hele Danmark og Europa. I disse moderne bygninger gives der muligheden for at skabe de helt rigtige rammer for leisure gæster såvel som business gæster, både når det gælder overnatning, og når det gælder afholdelse af møder og konferencer.

Der er tale om en unik mulighed for at leje sig ind i en helt ny og moderne bygning, som bliver indrettet efter operatørens specifikke krav og behov. 
 
Afhængigt af klasseniveau og møde/konferencefaciliteter er der mulighed for at etablere mellem 200 og 400 værelser, og der er mulighed for DGNB-certificering. 
 
En del af bygningskonstruktionen må være op til 10 etager højt, og giver dermed gæsterne en særlig mulighed for at skue langt ud over det omkringliggende område.
 
Hotellet ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor gæsterne har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen efter en lang dag med seværdigheder eller konferencer. 
 
Byggeriet er ikke påbegyndt, så den fremtidige hotel- og konferenceoperatør har muligheden for at sætte sig eget præg tidligt i processen. 
 
Lokalplanen er godkendt pr. december 2017. 

 

 

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk