88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Roskildevej 312, 2630 Taastrup

Fremtidens kontor

Dette fremtidens kontor har en ideel placering i Storkøbenhavn
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:Københavns omegn
Areal m²:2.000 - 10.000 m²
Pris /m²:DKK 1.000
Driftsudgifter /m²:DKK 250
Årlig leje DKK:500.000 - 10.000.000
Energimærke:A 2020
Roskildevej 312, 2630 Taastrup
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:2.000 - 10.000 m²
Leje pr. m²:DKK 1.000 pr. m²
Årlig leje:500.000 - 10.000.000
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Henrik Christophersenhch@gottliebpartners.dk29 32 31 03

Beliggenhed

Klovtoftegaard er et nyt erhvervsområde med en ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup. Klovtoftegaard er beliggende i ambitiøse Høje Taastrup Kommune. Placeringen i krydsfeltet mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, hvor der også er forbindelse til Motorring 4 gør, at Klovtoftegaard er særdeles attraktiv for mange typer af virksomheder. 

Igennem de senere år har Høje Taastrup Kommune oplevet en solid vækst i antallet af nyankomne virksomheder og dertilhørende arbejdspladser. Befolkningen i Høje Taastrup Kommune har ligeledes været stigende siden 2011 og forventes fortsat at stige med næsten 6.000 borgere inden 2027. Det er specielt den arbejdsdygtige aldersgruppe, som er i vækst. 
 
At kommunen har ambitioner og visioner ses blandt andet i, at man vil udvikle det store område mellem Høje Taastrup Station og City 2, hvilket blandt andet vil omfatte etableringen af et større erhvervsområde og 1.200 boliger. 
 
Beliggenheden er ideel for en virksomhed i vækst og for alle andre interessenter herunder medarbejdere, partnere og virksomhedens kunder.
 
 
• Et attraktivt område i en udviklende kommune
• Ideel beliggende til forretningsformål
• Direkte synlighed fra Holbækmotorvejen og Roskildevej
• Hotel som nabo til overnattende kunder, arrangementer etc.
• Grønne områder såsom Store Vejleå
• Livlig og attraktiv atmosfære og mulighed for vidensdeling med andre virksomheder
• Let adgang med bil og offentlig transport
• Hurtig og let adgang til Københavns Lufthavn og Øresundsbroen

Ejendommen

Klovtoftgaard bliver det nye attraktive erhvervsområde i Høje Taastrup Kommune for virksomheder, som ønsker at være del af et spændende område og bo i moderne rammer, hvor medarbejdernes velvære og trivsel er i højsæde. 

I en tid hvor der er kamp om talenterne, og hvor der er fokus på at kunne fastholde dygtige medarbejdere, har det aldrig været vigtigere at kunne tilbyde optimale rammer for medarbejderne og sikre værdiskabelse. 
 
Klovtoftegaard er et nyt kombineret kontor- og hotelprojekt på 22.500 m² beliggende tæt på Høje Taastrups vækstområder og motorvejsnettet til hele Danmark og Europa. Her kan du og din virksomhed nyde godt af fremtidssikrede kontorer med mange muligheder og en synlig beliggenhed ud til en af Københavns største indfaldsveje. 
 
Der kan vælges mellem et domicil eller et flerbrugerhus med aktivitetsbaserede arbejdspladser, så du og din virksomhed er sikret optimal udnyttelse af hver eneste kvadratmeter. Antallet af arbejdspladser er på mellem 70 og 700. Med ABW-koncept kan der skabes helt op til 850 arbejdspladser.
 
Der er mulighed for DGNB-certificering og skabelsen af det optimale indeklima, som giver tilfredse og produktive medarbejdere.
 
Der bliver adgang til en række fælles faciliteter herunder kantine, reception, mødelokaler og loungeområde.
 
Ejendommen kommer til at bestå af flere bygninger i forskellige højder, og som ligger forskudt, hvilket skaber en community-følelse med små grønne pladser imellem bygningerne og muligheden for at integrere med sine virksomhedsnaboer under åben himmel og på en alternativ måde.  
 
Ejendommen ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor medarbejderne har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen eller, hvor man kan holde ”walk-and-talk” møder. 
 
Der er gode forbindelser til det offentlige transportnetværk. Der er busstoppested lige ved døren med forbindelse til Høje Taastrup station, hvorfra der er forbindelse til resten af Danmark, Københavns Lufthavn og Sverige.
 
Byggeriet er ikke påbegyndt, så fremtidige lejere har mulighed for at sætte deres præg tidligt i processen.
 
Lokalplanen er godkendt pr. december 2017. 
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk