88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Rasmus Engel

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor
Cand.Merc.FSM


Telefon 53 61 36 16
ras@gottliebpartners.dk
 

Rasmus arbejder som ejendomsstrateg hos Gottlieb+Partners, og beskæftiger sig primært med kommunikation, markedsføring, beregninger, rentabilitet og business cases.

Tidligere jobs som business controller, forretningsudvikler, CFO og CEO gør at Rasmus har en unik evne til at sætte sig i kundernes sted - både når der er tale om lejere og investorer til erhvervsejendommene. Rasmus er uddannet fra CBS med en kandidatuddannelse indenfor finansiering og strategi. Derudover har Rasmus taget flere efteruddannelser, herunder bl.a. hos Harvard University.

Rasmus har de seneste 20 år arbejdet indenfor reklame-, e-commerce, medico-, salgs- og produktionsvirksomheder hvilket har medført han har opbygget en bred erfaring, som vores kunder nu får glæde af. Erfaringen gør at Rasmus arbejder analytisk, strategisk og systematisk, samt tænker ud af boksen, når opgaverne skal løses for vores kunder. 

Rasmus er kendt for at være en "peoples-person" og er derfor er vellidt aktiv blandt kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk