88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Melstedvej 27 og 29, 3760 Gudhjem

Melsted Badehotel

Gottlieb+Partners hjalp med at sælge et af Danmarks mest luksuriøse badehoteller. Opgaven var kompliceret, da der var 3 parter ind over som skulle blive enige - til dette udførte vi strategisk ejendomsoptimering. EJENDOMMEN ER SOLGT
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Hotel & Restaurant
Landsdel:Bornholm
Ejendomsareal:1.086 m²
Grundareal:17.779 m²
Energimærke:D

Se ejendomme til salg
Melstedvej 27 og 29, 3760 Gudhjem
Salgspris:DKK 7.700.000
Brugerejendom
Areal:1.086 m²
Ejendomstype:Hotel & Restaurant
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Hotel & Restaurant
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data

Ejendommen


Her er tale om 6 enheder, selve hotellet, 3 annexbygninger samt ”Sandhuset”,  med en samlet kapacitet på 19 dobbeltværelser, køkken og restaurant, samt 2 ferielejligheder og et studieværelse (i ”Sandhuset”). Endelig er der en nyere separat bygning til konference- og kursusformål.

Selve badehotellet der er opført i 1932, ombygget i 2001 og løbende vedligeholdt. ”Sandhuset” med ferielejlighederne, er opført i 1728 og ombygget i 1952, og fremstår velholdt og autentisk.
 
Restauranten (i hovedbygningen) rummer 40 -50 gæster og derudover op til 70 gæster fordelt på de 2 terrasser. Hotellet har i højsæsonen en meget høj belægningsprocent, mens konference- og kursusfaciliteterne typisk anvendes i ydermånederne af åbningssæsonen, der hidtil har varet fra maj til september.

Der er således forventeligt et yderligere omsætningspotentiale, dels ved at forlænge åbningssæsonen for hotellet, dels ved at finde anvendelse for kursus- og konferencefaciliteterne hele året, men endelig også ved at øge markedsføringen og lægge sig i ”slipstrømmene” af den generelle positive opmærksomhed og spirende optimisme Bornholm oplever for tiden.   
 
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk