88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Mads Holms Vej 20B, 3000 Helsingør

Boligudlejningsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Gottlieb+Partners har denne boligudlejningsejendom med udviklingspotentiale til salg. Her er i alt otte lejligheder fordelt på to opgange – fire lejligheder i stueplan med mindre have og terrassemiljø samt fire lejligheder på førstesal. Derudover er der en uudnyttet tagetage.
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Boligudlejningsejendom
Landsdel:Nordsjælland
Ejendomsareal:500 m²
Grundareal:528 m²

Se ejendomme til salg
Mads Holms Vej 20B, 3000 Helsingør
Salgspris:DKK 00
Afkast:0 %
Areal:500 m²
Ejendomstype:Boligudlejningsejendom
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Boligudlejningsejendom
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data

Ejendommen


En boligudlejningsejendom med udviklingspotentiale. Her er i alt otte lejligheder fordelt på to opgange – fire lejligheder i stueplan med mindre have og terrassemiljø samt fire lejligheder på førstesal. Derudover er der en uudnyttet tagetage.

Selve ejendommen, der ligger på hjørnet af Belvederevej og Mads Holms Vej, er klassisk opført med rødt tegltag. De otte lejligheder er på henholdsvis to og tre værelser og varierer i størrelse fra 50 til 80 m2.

En af lejlighederne er ledig for køber. Lejligheden er på to værelser og rummer derudover køkken og toilet. Denne lejlighed er nymalet og med nyslebene gulve. Lejligheden på 1. sal tv. bliver ledig pr. 1. juni 2019.
Alle lejlighederne er med nyere, sprossede termovinduer.

Opgang, kælder og den uudnyttede tagetage rummer alle et stort potentiale for investor til at løfte ejendommen markant og bane vejen for en væsentlig forøgelse i lejeindtægterne.

Ejendommens energimærke: D

Tilbudspligt
Ejendommen er omfattet af reglerne om tilbudspligt i henhold til lejelovens kapitel 16.
 

Beliggenhed


Mads Holms Vej er en af Helsingørs mange historiske lokationer. Vejen er opkaldt efter skibsreder Mads Christian olm, der i 1882 grundlagde et af Danmarks store skibsværfter, Helsingør Jernskibs- og Maskinbyggeri. Værftet nåede lige at fylde 100 år, inden det lukkede i 1983. Nogle af de gamle værftsbygninger danner i dag fundamentet for Kulturværftet med koncerter, teater, konferencer, udstillinger, festivaler og et bibliotek på tre etager.

I umiddelbar forlængelse heraf ligger også majestætiske Kronborg Slot. Et af de smukkeste renæssanceslotte i Nordeuropa, hvor nationalhelten Holger Danske sidder sovende ved indgangen til slottets underjordiske kasematter og ifølge sagnet først vågner og løfter sit sværd højt hævet, når Danmark er truet af fjender. Kronborg Slot er udnævnt til verdensarv af UNESCO.

Helsingør by er en gammel købstad med en historisk bykerne. De snævre stræder, små købmandsgårde og skæve bindingsværkshuse skaber en helt unik atmosfære. Flere bygninger kan dateres helt tilbage til middelalderen, og mange ejendomme og stræder har historiske fortællinger knyttet dertil.

Helsingør er også en pulserende by - med et rigt forretnings- og butiksliv – med gode skoler, sportsfaciliteter og fornuftig infrastruktur mod København og Sverige.

I området omkring Helsingør er der smukke, grønne skovområder og en perlerække af hyggelige havne- og bymiljøer langs kysten mod syd og mod vest. Her er man tæt på havet og stranden, så det er oplagt at nyde disse kvaliteter i hverdagen.

Nærheden til det hyggelige miljø er bestemt et attraktivt gode for denne ejendom.
 
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk