88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Klovtoftegaard, 2630 Taastrup

Projekt- og udviklingsejendom på Roskildevej

Ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Projektejendom
Landsdel:Københavns omegn
Salgspris:DKK 46.000.000
Ejendomsareal:22.500 m²
Grundareal:23.868 m²
Afkast:18 %
Klovtoftegaard, 2630 Taastrup
Salgspris:DKK 46.000.000
Afkast:18 %
Areal:22.500 m²
Ejendomstype:Projektejendom
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Projektejendom
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Henrik Christophersenhch@gottliebpartners.dk29 32 31 03

ErhvervsprojektKlovtoftegaard er et nyt kombineret kontor, detail- og hotelprojekt på i alt 22.500 etagemeter beliggende tæt på Høje Taastrups vækstområder og motorvejsnettet til hele Danmark og Europa.

Klovtoftgaard kan blive det nye attraktive erhvervsområde i Høje Taastrup Kommune for virksomheder, som ønsker at være en del af et spændende område og bo i moderne rammer, hvor medarbejdernes velvære og trivsel er i højsædet. Der er mulighed for at skabe rammer til 700 arbejdspladser. Med ABW-koncept (activity-based-working) kan der skabes helt op til 850 arbejdspladser.

Med etableringen af hotel og konferencecenter gives der mulighed for at skabe de helt rigtige rammer for leisure gæster såvel som business gæster, både når det gælder overnatning, og når det gælder afholdelse af møder og konferencer. Der er ligeledes givet mulighed og tilladelse til at bygge et detail outlet til pladskrævende varer.

Ejendommen ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor medarbejdere og gæster har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen, og hvor man kan holde ”walk-and-talk” møder.

Ejendommen kommer i henhold til den godkendte lokalplan til at bestå af flere bygninger i forskellige højder, og som ligger forskudt, hvilket kan skabe en community-følelse med små attraktive grønne pladser imellem bygningerne.

En del af bygningskonstruktionen må være op til 10 etager højt. 

Lokalplanen er godkendt pr. december 2017.

Beliggenhed

 

Klovtoftegaard er et nyt erhvervsområde med en ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup i ejerlavet Klovtofte by Taastrup Nykirke.

Klovtoftegaard er beliggende i ambitiøse Høje Taastrup Kommune. Placeringen i krydsfeltet mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen hvor der også er forbindelse til Motorring 4 gør, at Klovtoftegaard er særdeles attraktiv til etableringen af kontor, detail og hotel- og konferencecenter. 

Igennem de senere år har Høje Taastrup Kommune oplevet en solid vækst i antallet af nyankomne virksomheder og dertilhørende arbejdspladser. Befolkningen i Høje Taastrup Kommune har ligeledes været stigende siden 2011 og forventes fortsat at stige med næsten 6.000 borgere inden 2027. Det er specielt den arbejdsdygtige aldersgruppe, som er i vækst. 

At kommunen har ambitioner og visioner ses blandt andet i, at man vil udvikle det store område mellem Høje Taastrup Station og City 2, hvilket blandt andet vil omfatte etableringen af et større erhvervsområde og 1.200 boliger. 

Beliggenheden er ideel for udviklingen af kontorer, detail og et hotel og konferencecenter, som ønsker at kunne servicere områdets virksomheder, de mange leisure og business turister, som kommer til Storkøbenhavn og kunder til butikker som sælger pladskrævende varer.
 

  •  Et attraktivt område i en udviklende kommune
  •  Ideel beliggende til virksomheder, detail samt hotel og konferencecenter
  •  Direkte synlighed fra Holbækmotorvejen og Roskildevej
  •  Grønne områder såsom Store Vejleå
  •  Let adgang med bil og offentlig transport
  •  Hurtig og let adgang til Taastrup, Hedehusene, København By, Københavns Lufthavn og Øresundsbroen
<
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk