88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Kirkestræde 23, 4600 Køge

Historisk og totalrenoveret udlejningsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Spændende investeringsejendom til salg - ejendommen er fuldt udlejet
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Bolig & Erhverv
Landsdel:Østsjælland
Ejendomsareal:732 m²
Grundareal:662 m²
Energimærke:D

Se ejendomme til salg
Kirkestræde 23, 4600 Køge
Salgspris:DKK 12.900.000
Afkast:5,22 %
Areal:732 m²
Ejendomstype:Bolig & Erhverv
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Bolig & Erhverv
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Jeff Henriksenjhe@gottliebpartners.dk40 50 04 00

Beliggenhed


I Køges charmerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulisse, ligger denne investeringsejendom - helt specifikt i Kirkestræde, som er et af Køges mest historiske stræder – blandt andet med Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 og Køge Kirke med sit oprindelige kirketårn fra 1324 og de smukke, klassiske kalkmalerier.

Det er også strædet med Køges karakteristiske byhuse og erhvervslejemål, der i dag er moderniserede og restaurerede til perfektion. Et stræde og et kvarter for liebhavere.

Med en så central lokation midt i hjertet Køge kan man på få minutter spadsere til stort set alle ærinder i Brogade, Vestergade, Nørregade, Torvebyen eller det nye butiksstrøg, Strædet.

Køge er en by i vækst. En af Danmarkshistoriens største byudviklingsprojekter, håndteret af Køge Kyst, Køge Kommune og Realdania By & Byg, er ved at gennemføre en udvidelse af byen med ny infrastruktur, mere erhverv samt flere detailhandelsbutikker og privatboliger.

Udover Køge Kyst-udvidelsen danner Køge også ramme om opførelsen af Sjællands Universitetshospital, højhastighedstog med direkte forbindelse mellem Ringsted-Køge-København, en udvidelse af motorvejen og udvikling af erhvervsområdet Køge Nord.

Ejendommen


Ejendommen består af to bygninger på i alt 732 m2. I forhuset er to erhvervslejemål på hhv. 200 og 98 m2 og to boliglejemål på hver 65 m2.

De to boliglejemål er gennemgribende moderniseret i 2006-2007, men stadig med respekt for ejendommens historie. De rå murstensvægge går flot i samspil med hvide vægge, lyse trægulve, gode kvalitetsmaterialer.

I erhvervslejemålene er blandt andet en murstensvæg som er fredet, fordi væggen er fra 1500-tallet og rummer et af Køges historiske kalkmalerier og kælderen er en smuk historisk middelalderkælder fra 1300-tallet, der er nænsomt restaureret med stor respekt for datidens detaljer: de røde munkesten, indmurede nicher i væggene og fritstående bjælker. De historiske elementer er elegant integreret med moderne, nordiske detaljer - hvide vægge, synlige træbjælker i lofter og vægge og indbygningsspots i gulve. Resultatet er på én gang æstetisk og funktionelt.

Baghuset udgør 299 m² liebhaverbolig og 75 m² brugbar kælder - hele boligen er istandsat og restaureret til intet mindre end perfektion. Der er meget få ejendomme, hvis nogen overhovedet, der har den stand og størrelse i Køge. På grund af boligens størrelse kan man med fordel opdele baghusets mange kvadratmeter i to separate lejemål.

Til ejendommen hører også en større gårdhave - med bl.a. stort terrasseareal.

Ejendommens energimærke: D
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk