88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Karisevej 64, Dalby, 4690 Haslev

Projektejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Projektejendom med mulighed for udvikling af 15 ejerlejligheder - Ejendommen har mange udviklingsmuligheder samt pæn upside for investeringen
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Projektejendom
Landsdel:Vest- og Sydsjælland
Ejendomsareal:1.355 m²
Grundareal:2.448 m²

Se ejendomme til salg
Karisevej 64, Dalby, 4690 Haslev
Salgspris:DKK 3.000.000
Brugerejendom
Areal:1.355 m²
Ejendomstype:Projektejendom
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Projektejendom
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Rasmus Engelras@gottliebpartners.dk53 61 36 16

Executive Summary


Udviklingsmulighed
Projektejendommen er opført i 3 blokke; A, B og C. Der er mulighed for at de 3 blokke kan udvikles samt indrettes til 15 ejerlejligheder med en gns. størrelse på 90 m2.

Investeringsscenarie
Ejerlighederne vurderes at kunne blive etableret til en gns. pris på DKK 14.118 pr. m2 inkl. moms for totalentreprisen.

På baggrund af de anvendte forudsætninger i business casen udgør den samlede entreprisesum i alt DKK 19.129.250 inkl. moms og inkl. modning samt evt. infrastruktur.

Boligerne kan herefter sælges efter indretning og opdeling af ejerlejlighederne. Alternativt kan boligerne udlejes og ejendommen sælges efter 5 års udlejning, hvor momspligten herefter kan løftes af. 

Muligt afkast
På baggrund af ovenstående forudsætninger vil den anvendte business case give investor et forventet afkast på ca. DKK 2.180.000 svarende til 11 %. Såfremt investor kan udføre udviklingen billigere vil afkastet stige.

 

Projektejendommen


Ejendommen der oprindeligt har været anvendt til børneinstitution, er en projektejendom som  kan ombygges til ejerboliger eller anvendes af investor til udlejning. Ejendommen kan ved ombygning til boliger opdeles i ejerlejligheder.

Ejendommen består af 1.355 m2 fordelt på stue, 1. sal og 2. sal samt 114 m2 brugbart areal i bygning C, som kan optimeres sammen med boligerne bagerst i denne bygning C. 

Derudover er der  et kælderareal på 271 m2,  som kan anven-
des til fyrrum, depoter mm.

Sælger har forberedt dele af ejendommen til videreudvikling, da store dele af ejendommen indvendigt er revet ned og forberedt ligesom kloakering, el og afløb også er forberedt.

I forbindelse med salget af ejendommen er der blevet udarbejdet forskellige teg-
ninger over udviklingsmulighederne for ejendommen, som efter aftale med sælger evt. kan overtages af en køber. 

Ejendommen ligger på matrikel nr. 11 f, Dalby By, Sdr. Dalby og har et samlet grundareal på 2.448 m2. 

På baggrund af det forarbejde som sælger har gjort med klargøring af ejendommen, er der en god mulighed for at færdigudvikle ejendommen i forhold til etablering af ejerlejligheder til boligformål, ligesom køber har frie rammer for udviklingsprojektet.

 

Området


I et af Danmarks smukke naturskønne områder sælges projektejendom på 1.355 m2 med forskellige udviklingsmuligheder.

Dalby er en bosætnings- og pendlerby, og den er karakteriseret ved sine åbne parcelhuskvarterer med bebyggelse i fortrinsvis 1 og 1 ½ plan. Byen er ny og vokset ud af landsbystatus i 1960’erne , hvilket primært er begrundet i gode vejforbindelser til hovedstadsområdet og Køge, da byen er beliggende på Sydsjælland tæt ved Sydmotorvejen. 

Der er ca. 2.200 indbyggere og byen vokser, da mange er tiltrukket af de naturskønne omgivelser og familievenlige tilbud og fritidsaktiviteter, som området tilbyder.

Dalby har en bred appel, da der findes en række offentlige og private servicefunktioner i byen:  sportshal, idrætsforening, skole, ældrecenter, forsamlingshus, ligesom der er flere indkøbsmuligheder i byen. Dalby står overfor et konkret behov for at der bliver udviklet nye typer boliger i området for at imødekomme de stigende krav begrundet i befolkningens sammensætningen.

Derfor er denne ejendom ideel til ældre borgere i Dalby, som ikke længere kan være i deres parcelhus, og som har et udtrykt ønske om at flytte i en lejlighed.

Tæt på området er der populære tilbud som Rønnede Kro og Dalby Hotel, der tilbyder de lokale lækker mad året rundt.
 
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk