88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Kontorlejemål til attraktiv leje

Ledigt kontorlejemål i moderne multibrugerhus 100m fra Metro Station som bringer dig videre til København Centrum og Københavns Lufthavn
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:362
Pris /m²:DKK 850
Driftsudgifter /m²:DKK 413
Årlig leje DKK:307.700
Energimærke:C
Hedegaardsvej 88, 2300 København S
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:362
Leje pr. m²:DKK 850 pr. m²
Årlig leje:307.700
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Lejemålet


Det moderne lejemål er lyst, effektivt og på 362 m². Det er muligt at få etableret egen indgang til ejendommen direkte fra lejemålet. Der er ventilation hvilket sikrer et godt arbejdsklima. 

Lejemålet overtages istandsat efter nærmere aftale, og kan indrettes efter jeres ønske i forhold til storrum, cellekontorer eller en kombination heraf.

Ejendommen som lejemålet er beliggende i er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære og en række topmoderne fællesfaciliteter, der matcher det virksomheder og medarbejdere efterspørger anno 2020. Ejendommen tilbyder virksomhederne en bynær placering samt langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering i takt med udviklingen. 

Ejendommen ligger tæt på en række muligheder indenfor sport- og fritidsaktiviteter. 

Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i imponerende atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og kantineordning.

Mødecenter kan frit  anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

 

Beliggenhed


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Ejendommen er beliggende i det populære område omkring Amager Strandpark, Tiøren og Femøren. Området er kendetegnet ved at være en blanding af erhvervskvarterer og boligområder hvilket skaber en rolig atmosfære samtidig med det er yderst centralt placeret tæt på Metro, Københavns Lufthavn, Øresundbroen og motorvejsnettet.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk