88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Kliniklejemål til klinik / privathospital fra 500 kvm

Ledige lokaler i bynært område tæt på Metro og lufthavn til klinik, privathospital eller lign. i moderne multibrugerhus
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Klinik / Privathospital
Landsdel:København By
Areal m²:500 - 2.437 m²
Pris /m²:DKK 1.050
Driftsudgifter /m²:DKK 396
Årlig leje DKK:525.000 - 2.558.850
Energimærke:C
Hedegaardsvej 88, 2300 København S
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Klinik / Privathospital
Areal:500 - 2.437 m²
Leje pr. m²:DKK 1.050 pr. m²
Årlig leje:525.000 - 2.558.850
Lejemålstype:Klinik / Privathospital
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Lejemålet


Lejemålet er på 2.437 m² og har senest været udlejet til et privathospital. Lokalerne er lyse, fleksible og moderne indrettet samt klargjort til operationsstuer mm. Der er ventilation med køl hvilket sikrer et yderst godt indeklima for medarbejdere og patienter.

Fra lejemålets lokaler er der en smuk og inspirerende udsigt udover området, Kastrup Fort, Øresundsbroen og Øresund. 

Lejemålet tilbyder generelt patienterne en helt anden oplevelse af at være på klinik/hospital med smukke rammer og fantastiske faciliteter.
Ejendommen som lejemålet er beliggende i er et moderne flerbrugerhus med en positiv atmosfære samt en række topmoderne fællesfaciliteter. Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. reception, mødecenter, café i atrium, terrasse, badefaciliteter og kantineordning. Mødecenteret kan anvendes til interne møder, undervisning og konferencer. Det er muligt at bestille forplejning fra Meyers i mødecenteret.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen. 

Beliggenhed


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket danner grundlag for unikke muligheder for virksomhederne i området.

Indenfor få hundrede meter fra lejemålet ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke rammer med grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på klinik / privathospital lokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, patienter og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Ejendommen er beliggende i det populære område omkring Amager Strandpark, Tiøren og Femøren. Det smukke område er kendetegnet ved at være en blanding af erhvervskvarterer og boligområder hvilket skaber en rolig atmosfære samtidig med det er yderst centralt placeret tæt på Metro, Københavns Lufthavn, Øresundbroen og motorvejsnettet.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk