88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Indret jeres nye kontor

EJENDOMMEN ER UDLEJET Bynærplacering tæt ved Metro st. og med parkeringsmuligheder
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:676
Energimærke:C

Se ejendomme til leje
Hedegaardsvej 88, 2300 København S
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:676
Leje pr. m²:DKK 1.050 pr. m²
Årlig leje:709.800
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Lejemålet


Lejemålet står i dag råt og kan indrettes sammen med udlejer jf. nærmere aftale. Kontoret er moderne og på 676 m². Lokalet er blevet 3D scannet med forskellige visualiseringer som kan rekvireres og tilgåes nedenfor.

Lejemålet er beliggende i en ejendom med en grøn profil med energimærke C. Ejendommen er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære og en række topmoderne fællesfaciliteter, der matcher det moderne virksomheder efterspørger i dag.

Der er ventilation med køl hvilket sikrer et godt arbejdsklima.

Virksomhederne tilbydes en bynær placering samt langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering. Fra ejendommens etager er der en smuk udsigt udover området og Øresund. 

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i imponerende atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og kantineordning.

Mødecenter kan frit anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen ligesom der er gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

Beliggenhed


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk