88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Hedegaardsvej 88, 2. sal, 2300 København S

Kontorlokaler ved Metro i København

Ledigt kontorlejemål i moderne multibrugerhus tæt på Metro st.
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:660 - 1.320 m²
Pris /m²:DKK 1.050
Driftsudgifter /m²:DKK 413
Årlig leje DKK:693.000 - 1.386.000
Energimærke:C
Hedegaardsvej 88, 2. sal, 2300 København S
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:660 - 1.320 m²
Leje pr. m²:DKK 1.050 pr. m²
Årlig leje:693.000 - 1.386.000
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Lejemålet

 
Lejemålene er beliggende i et multibrugerhus med moderne fællesfaciliteter og er fra 660 – 1.320 m² . Fra lejemålene er der udsigt til de grønne områder og Øresund.
 
De moderne lejemål er lyse og effektive med fleksible indretningsmuligheder. Der er egen adgangskontrol med indgang fra receptionen. Der sikres et godt arbejdsklima via ventilation med køl.
 
I lejemålet er der et indbydende område med tekøkken og er i dag indrettet til team samarbejde, opbygget med storrum, stillerum og cellekontor samt break-out areas. 
 
Ejendommen tilbyder virksomhederne langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering. Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.
 
Ejendommen har et moderne mødecenter der frit kan anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.
 
Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i flot atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og frivillig kantineordning via Meyers.
 
Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen ligesom der er gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse.

Beliggenhed

 
Ejendommen er beliggende i det populære område omkring Amager Strandpark, Tiøren og Femøren. Området har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt en ny urbansk dynamik, da en række nye unge virksomheder med stort potentiale er blevet tiltrukket af området.
 
Virksomhederne tiltrækker en diversiferet medarbejderblanding ved hjælp af områdets blanding af erhverv og boliger, der skaber en dynamisk og rolig atmosfære samtidig med at det er bynært og yderst centralt placeret tæt på Metro, Københavns Lufthavn, Øresundbroen og motorvejsnettet.
 
Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Derudover er der mere end 20 sportsforeninger i området hvor medarbejderne har mulighed for at dyrke en bred palette af udendørs aktiviteter.
 
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Københavns Lufthavn tæt på motorvejsnettet, City og en række uddannelsesinstitutioner. 
 
Metroen bringer dig på under 12 min til Kongens Nytorv, og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.
 
Den centrale placering gør det nemt for besøgende og medarbejdere at komme til og fra virksomhederne, og er med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, indenfor alle aldersgrupper, til virksomhederne.
 
Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk