88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Lejemål til kontor og showroom

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Lokaler til kontor og showroom i moderne multibrugerhus tæt på Metro, København Centrum og Københavns Lufthavn
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:270
Energimærke:C

Se ejendomme til leje
Hedegaardsvej 88, 2300 København S
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:270
Leje pr. m²:DKK 1.050 pr. m²
Årlig leje:283.500 - 2.571.450
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Lejemålet


De moderne lejemål er lyse, effektive og fra 270 - 2.449 m². Fra nogle af lejemålene er det muligt at få etableret ny egen indgang til ejendommen direkte fra lejemålet. Der er ventilation med køl hvilket sikrer et godt arbejdsklima. 

Lejemålene overtages istandsat efter nærmere aftale, og kan indrettes efter jeres ønske i forhold til storrum, cellekontorer eller en kombination heraf.

Ejendommen som lejemålene er beliggende i er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære, en række topmoderne fællesfaciliteter, der matcher det virksomhederne efterspørger anno 2020. 

Ejendommen tilbyder virksomheden en bynær placering samt langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering. Fra ejendommens etager er der en smuk udsigt udover området og Øresund. 

Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i imponerende atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og kantineordning.

Mødecenter kan frit  anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.


 

Beliggenhed


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min
kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Ejendommen er beliggende i det populære område omkring Amager Strandpark, Tiøren og Femøren. Området er kendetegnet ved at være en blanding af erhvervskvarterer og boligområder hvilket skaber en rolig atmosfære samtidig med det er yderst centralt placeret tæt på Metro, Københavns Lufthavn, Øresundbroen og motorvejsnettet.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk