88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Gothersgade 101C, stuen, 1123 København K

Udlejet kontor- og kliniklokaler midt i København

EJENDOMMEN ER UDLEJET Mulighed for indretning efter eget ønske
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:120
Energimærke:C

Se ejendomme til leje
Gothersgade 101C, stuen, 1123 København K
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:120
Leje pr. m²:DKK 1.200 pr. m²
Årlig leje:144.000
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Rasmus Engelras@gottliebpartners.dk53 61 36 16

Lejemålet


Lejemålet er på 120 m² og har en hyggelig og rolig placering. Lejemålet er yderst velegnet til kontor, klinik, showroom etc.

Lejemålet er klassisk charmerende med sprossede vinduer samt lyse trægulve. Der er adgang via den pæne gård, hvor man via trætrappen bliver ført ind i en større opgang med direkte adgang til lejemålet.

Lejemålet er beliggende i høj stueetage med plads til ca. 6 arbejdspladser. Lokalerne er fleksibelt indrettet med 3 større kontorer med 2 foldedøre mellem de 2 af rummene. Derudover indeholder lejemålet et større aflangt rum der bliver lyst op af vinduer i hele rummets længde. Rummet er ideelt som venterum, lounge, åbent kontor eller som separat kontor.

Der er installeret handicapvenligt toilet samt større køkken. Lejer har mulighed for at indrette efter eget ønske.

Der er flere parkeringshuse tæt på ejendommen og der er utrolig kort til offentlig transport.
 

Beliggenhed


Særdeles velbeliggende kontorlejemål ud til Kongens Have tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn. Området er yderst populært til kontorer, da der er gode trafikale forhold og kort afstand til offentlig transport, som forbinder dig videre til hele landet. 

Kongens Have ligger direkte op af lejemålet hvilket giver unik mulighed for en placering tæt på grønne omgivelser midt i København. Området byder også på en sjælden god blanding af cafeer, restauranter og seværdigheder, der er velegnede til møder hvilket bidrager til områdets attraktivitet hos de mange forskellige typer virksomheder i området.

Ejendommen, hvori lejemålet er beliggende, er blot få minutters gang fra Metro stationen Kgs. Nytorv samt Nørreport Station og er beliggende i hjertet af City ved det skønne miljø omkring Gothersgade, Amaliegade og Kongens Have. Seværdigheder såsom Statens Museum for Kunst og Rosenborg Slot er ligeså indenfor kort afstand.

Selve lejemålet er beliggende i en rolig og hyggelig baggård til den meget flotte og vedligeholdte ejendom. Der er ydermere placeret flere parkeringsanlæg tæt på ejendommen, der gør det nemt for kunder og besøgende, at ankomme i bil.

 
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk