88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Gammel Køge Landevej 84, 2500 Valby

Velholdt investeringsejendom i det nye Valby

EJENDOMMEN ER SOLGT Gottlieb+Partners har i et af Københavns kommende "hotspots" denne investeringsejendom til salg, der har en meget synlig beliggenhed på hjørnet af Gl. Køge Landevej og Torveporten.
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Ejendomsareal:7.199 m²
Grundareal:2.615 m²

Se ejendomme til salg
Gammel Køge Landevej 84, 2500 Valby
Salgspris:DKK 120.000.000
Afkast:4,46 %
Areal:7.199 m²
Ejendomstype:Kontor
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data

Lejemålet


I et af Københavns kommende "hotspots" udbydes denne investeringsejendom, der har en meget synlig beliggenhed på hjørnet af Gl. Køge Landevej og Torveporten.

Hele området bag ejendommen er det tidligere "Grønttorv", som med opførelse af 2.200 boliger for alle aldersgrupper og familiekonstellationer bliver en helt ny bydel i København.

Ud mod Gl. Køge Landevej skal der anlægges en "butiksstrøggade" på Torveporten med detailhandel m.m. - butiksstrøggaden omtales som Gammel Køge Landevej Bymidte.

Der er ligeledes planer om at anlægge en bro eller tunnel mellem Grøntorvs-området og FLSmidth-området, således at cyklister og gående lettere kan komme til og fra området omkring Valby Station.

Fra ejendommen er der kun 200 meter til Ny Ellebjerg Station, som betjener S-togslinjer, den kommende Metro Sydhavnslinje og Køge-Ringsted banen samt forskellige buslinjer. Der er en forventning om, at Ny Ellebjerg kommer til at fungere som trafikalt knudepunkt for hele København.

Endelig er der ikke langt til motorvejsnettet, så alt i alt har ejendommen en perfekt beliggenhed uanset valg af transportmiddel.

 

Ejendommen


Ejendommen, som tidligere har været anvendt som produktionsejendom i start 1970´erne, er opført i mursten, med built-up tag samt fjernvarme og er opdelt i 7 ejerlejligheder.

Ejendommen, der er gennemrenoveret med respekt for den industrielle stil, har opgang med elevator i hver side af ejendommen, hvoraf den ene elevator kan benyttes til fragt.

Kælderetagen er opført som stor parkeringskælder, der er udlejet til den ene butikslejer og bag ejendommen er der yderligere 21 p-pladser til brug for ejendommens brugere og gæster.

På 5. sal er en stor anvendelig tagterrasse til rådighed for ejendommens kontorlejere.

Stueetagen er opdelt i fire butikslejemål og de øvrige etager er indrettet til kontorer. Tre af etagerne er ud- lejet til et firma, der benytter lokalerne til kontorhotel. Denne lejer har indrettet et storkøkken med kantine på 5. sal, der også mod betaling kan benyttes af de øvrige lejere i ejendommen.


Ejendommens energimærke: C
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk