88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Erhvervsmægler for Skøjtevej i Storkøbenhavn

Opgaven:

Gottlieb+Partners har arbejdet som erhvervsmægler for ejendommen på Skøjtevej i Kastrup. Via en struktureret proces blev ejendommen udlejet til et sprogcenter, der viste sig at være det optimale match mellem lejer og udlejer.


Ejendommen har tidligere været anvendt til et kontorhotel men skal efter sommerferien 2020 blive nye domicil og Vestegnens sprogcenter. Ejendommen er totalmoderniseret og er ideelt beliggende i forhold til Metro. Vestegnens sprogcenter har i årevis søgt efter en optimal beliggenhed for deres kursister og kan nu endelig byde dem velkommen i moderne og tidssvarende lokaler efter sommerferien. Vestegnens sprogcenter driver med stor succes kompetencecentre for sprogundervisning i Brøndby, Ballerup, Tårnby og København.

 

Kunden:

VM Brockhuus Ejendomme A/S er udlejer af ejendommen og de siger følgende omkring Gottlieb+Partners erhvervsmæglere:

"Gottlieb+Partners er servicemindede og hurtige - de vender tilbage når man har brug for det. De er dygtige rådgivere og sparringspartnere for os. Erhvervsmæglerne er utrolig fagligt stærke og de deler deres viden med os, da de går meget op i vidensdeling og sætter sig ind i vores virksomhed og branche. De er nemme at arbejde med og følger alle opgaver til dørs".
 

  - Tine Brockhuus, direktør Brockhuus Ejendomme A/S

 

Skal vi hjælpe dig?

Gottlieb+partners bistår med at få matchet parterne i erhvervsudlejninger. Kontakt os hvis du også har ledige erhvervslejemål. 

 

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk