88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Brogade 24A, 4600 Køge

Charmerende og historisk bolig- og erhvervsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Gottlieb+Partners har haft denne investeringsejendom til salg. I Køges charmerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulisse – ligger denne investeringsejendom.
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Bolig & Erhverv
Landsdel:Østsjælland
Ejendomsareal:457 m²

Se ejendomme til salg
Brogade 24A, 4600 Køge
Salgspris:DKK 00
Afkast:0 %
Areal:457 m²
Ejendomstype:Bolig & Erhverv
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Bolig & Erhverv
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data

Beliggenhed


I Køges charmerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulisse – ligger denne investeringsejendom.

Med en så central lokation midt i hjertet af Køge kan man på få minutter spadsere til stort set alle ærinder i Brogade, Vestergade, Nørregade, Torvebyen eller det nye butiksstrøg, Strædet.

Køge er en by i vækst. En af Danmarkshistoriens største byudviklingsprojekter, håndteret af Køge Kyst, Køge Kommune og Realdania By & Byg, er ved at gennemføre en udvidelse af byen med ny infrastruktur, mere erhverv samt flere detailhandelsbutikker og privatboliger.

Udover Køge Kyst-udvidelsen danner Køge også ramme om opførelsen af Sjællands Universitetshospital, højhastighedstog med direkte forbindelse mellem Ringsted-Køge-København, en udvidelse af motorvejen og udvikling af erhvervsområdet Køge Nord.
  

Ejendommen


Investeringsejendom bestående af et forhus med ét butikslejemål og to boligelejemål og et baghus med to
boliglejemål.

De i alt fem lejemål ligger i historiske rammer - ejendommen er opført i 1640 - og er i størrelsen fra 62 m² til 120 m².

Alt er gennemgribende moderniseret og restaureret i midten af 1990’erne, og efterfølgende er der sket en kontinuerlig og løbende istandsættelse.

Hvert lejemål er unikt og attraktivt - i stil og stemning, og man har gjort en stor indsats for at bevare og integrere historisk vigtige detaljer i ejendommen.

Det karakteristiske bindingsværk er synligt både ude og inde. Sammen med de synlige loftsbjælker og fritstående bjælker ser man, hvor arkitekterne på smagfuld vis har bragt historien ind i moderne, nordiske rammer. De lyse trægulve og en høj kvalitet i alt interiør har skabt unikke lejemål, der nyder stor efterspørgsel.

Til lejemålene hører egne private gårdhaver med fred og ro, kun få skridt fra Køges pulserende liv. Lejemålene i baghuset har attraktive terrasser lige ned til Køge Ås, vel nok en af de smukkeste beliggenheder i Køge.
Ejendommen er bevaringsværdig, men ikke fredet.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk