88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Marksvinget 19, 4600 Køge

Veldrevet butikscenter i Køge

Centret er meget populært og fuldt udlejet
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Detail
Landsdel:Østsjælland
Salgspris:DKK 72.000.000
Driftsudgifter:DKK 883.019
Ejendomsareal:3.666 m²
Afkast:7,7 %
Energimærke:C
Marksvinget 19, 4600 Køge
Salgspris:DKK 72.000.000
Afkast:7,7 %
Areal:3.666 m²
Ejendomstype:Detail
Areal:
Leje pr. m²:DKK pr. m²
Årlig leje:
Lejemålstype:Detail
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

Ejendommen

 
Ejendommen er en ejerlejlighed (ejerlejlighed nr. 1), der er opdelt i 14 separate erhvervslejemål fordelt på detail, personlig pleje og convenience.
 
Ejendommen er opført i 1966 og ombygget samt moderniseret i 2011. Ejendommen er opført i en etage i mursten og har tag af tagpap med lille hældning. Gangarealet rundt om ejendommen er belagt med Holmegårdssten. Der er gratis parkeringspladser ude foran centret. 
 
Centret, som ejendommen udgør, er meget populært i byen og fungerer som det foretrukne indkøbssted for de mange omkringliggende boligejendomme og parcelhuse. 
 
Ejendommens lejebærende areal er fordelt med 55 % på detail, 18 % på personlig pleje og 27 % indenfor convenience (kiosk, hæveautomat, bager mm.).
 
Ejendommen er veldrevet samt fuldt udlejet. Der har ikke været tomgang af betydning indenfor de seneste år, da centret er populært og eftertragtet.

 

Beliggenhed

 
Ejendommen udgør det populære Boholte Center beliggende 1,5 km fra Køge bymidte. Boholte Center ligger i et område med mange beboelsesejendomme og et stort parcelhuskvarter i Køge Kommune.
 
Køge Kommune har ca. 60.000 indbyggere og er en kommune, hvor man kan leve sit liv, hele livet. Kommunen rummer alle muligheder for at bo, leve og arbejde uanset alder.
 
Køge har været kendt som en stærk og traditionsrig kommune, med store industrivirksomheder, som har haft stor indflydelse på kommunes udvikling. Det gør de stadig, men samtidig er der en kraftig vækst indenfor service, handel, transport og logistik.
 
Generelt er Køge kommune i fuld gang med en større udvikling med bl.a. nyt hovedsygehus, ny jernbane, Campus Køge og udvikling af nyt byomrøde i Køge Kyst.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk