.video-responsive{ overflow:hidden; padding-bottom:56.25%; position:relative; height:0; } .video-responsive iframe{ left:0; top:0; height:100%; width:100%; position:absolute; }
88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Bernstorffsgade 50, 1577 København V

Topklasse kontor i multibrugerhus

EJENDOMMEN ER UDLEJET Ledige lejemål på 4. sal i denne eksklusive og ikoniske ejendom. Her er tale om kontorer i topklasse. Lejemålene består af store åbne kontorlandskaber, som udfolder sig rundt om cylindrene, med fleksible indretningsmuligheder, der passer de fleste moderne virksomheder.
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Kontor
Landsdel:København By
Areal m²:2.300
Energimærke:B

Se ejendomme til leje
Bernstorffsgade 50, 1577 København V
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Kontor
Areal:2.300
Leje pr. m²:DKK 1.800 pr. m²
Årlig leje:4.140.000
Lejemålstype:Kontor
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Thomas Gottliebtgo@gottliebpartners.dk40 72 12 12

 

Lejemålet


Lejemålene ligger på 4. sal og består af store åbne kontorlandskaber, som udfolder sig rundt om cylindrene, med fleksible indretningsmuligheder, der passer de fleste moderne virksomheder.

Alle materialer er i den bedste kvalitet og klima og akustikforhold er blandt markedets bedste.

Kontoretagerne er indretttet med designer-køkkener, hvor medarbejderne kan hente kaffe, te og forsyninger. Alle etager har mødelokaler, teknik- og printerrum samt toiletter.

Fra hvert hjørne eller enhver plads i ejendommen er der en fantastisk udsigt. Herfra kan man f.eks. nyde Københavns skyline langs Kalvebod Brygge, havnen og livet på vandet over mod mondæne Islands Brygge eller ind over København centrum med Tivoli og Rådhustårnet.

Fællesfaciliteterne til ejendommen lever fuldt ud op til de krav og ønsker, som dagens medarbejdere kræver, med en moderne kantine, et velekviperet fitnessrum med den bedste kvalitet i udstyr, lyd og omgivelser, parkeringskælder også til cykler.

I ejendommen er der en meget høj standard inden for receptionsservice, posthåndtering, "event management" med mere. Disse services leveres af ISS.

Ejendommen


Denne ikoniske ejendom, der er hædret for sin "state-of -the-art" arkitektur, signalerer innovation, succes og udvikling.

Ejendommen, som stod færdig i 2010, består af to kobberbeklædte bygninger, hvis kurver bugter sig harmonisk efter hinanden og hvor hundredevis af vinduer, tonet i grønt, udgør rammen med en stemning, som inspirerer til de nordiske skove og farver.

Beliggenheden er helt i top ved Københavns finanskvarter og med udsigt over Københavns havnefront. Fem minutter fra Hovedbanegården og med gåstand til alt hvad København kan byde på. Tivoli, Strøget, Islands Brygge, parker og haver, havnemiljøet, shopping og ikke mindst et stort udvalg af hoteller, restauranter m.m.
Spektakulært og smukt.

Disse ord karakteriserer også den imponerende foyer og hall, hvor det repræsentative receptionsområde udfolder sig. De mange nivauer skaber en unik oplevelse samt uformelle mødesteder og loungeområder. En ejendom, hvor medarbejderne vil trives og være stolte af at arbejde, og gæster af huset vil nyde besøget.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk