88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk
Agenavej 35, 2670 Greve

Showroom, Kontor & Lager i Storkøbenhavn

EJENDOMMEN ER UDLEJET Lejemålet er centralt beliggende i Storkøbenhavn med høj eksponering ud til motorvejen
Tilbage

Fakta

Ejendomstype:Lager & Produktion
Landsdel:Københavns omegn
Areal m²:1.467

Se ejendomme til leje
Agenavej 35, 2670 Greve
Salgspris:DKK
Brugerejendom
Areal:
Ejendomstype:Lager & Produktion
Areal:1.467
Leje pr. m²:DKK 500 pr. m²
Årlig leje:864.900
Lejemålstype:Lager & Produktion
E-mail:
*
Navn:
*
Postnr.:
*
Firma:
 
Telefon:
*
Kommentar:
 
Kontakt
 
Jeg bekræfter, at Gottlieb+Partners må kontakte mig på telefon eller mail med yderligere informationer
Betingelser
*
Jeg bekræfter hermed Gottlieb+Partners betingelser for opbevaring af data
Henrik Christophersenhch@gottliebpartners.dk29 32 31 03

Lejemålet

Lejemålet er en samlet ejendom på ialt 1.467 kvm samt et grundareal på 3.000 kvm. Lejemålet er fordelt på 1.134 kvm i stueetagen samt 333 kvm på 1. etage. Grundarealet anvendes i dag til parkering samt ind- og udkørsel.

Ejendommen er opdelt i to separate dele, der hænger sammen. Den første del er en produktions- og lagerdel på 810 kvm, og den anden del er til administration i to plan på i alt 657 kvm.

Produktions og lagerdelen er yderst velindrettet med flere porte og 295 cm til loftet og er derfor oplagt til fx. produktions, industri- og håndværksvirksomheder eller webshoppen/virksomheden, der ønsker at have lager i samme ejendom som administrationen kombineret med en meget høj eksponering mod motorvejen. 

Der er to store haller samt flere mindre tilstødende lokaler som f.eks. kan bruges til kaffestue, pluklager eller lign.

Kontordelen består af lyse og  skønne lokaler i to plan med et stort ovenlysvindue midt i lokalet der sikrer et lyst og imødekommende miljø. 

På ejendommens facade er der en unik mulighed for skiltning direkte ud til motorvejen, der er en af de mest befærdede trafikåre i Danmark.


 

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende yderst centralt i Storkøbenhavn i et område som logistikbranchen efterspørger. 

Beliggenheden giver direkte eksponering ud til den største trafikåre i Danmark med over 1 mio. passerende potentielle kunder hver uge. Området er med sin placering et geografisk knudepunkt mellem København, Malmø, Helsingør, Roskilde, Holbæk, Ringsted og Køge med god infrastruktur for kunder og leverandører. København kan bl.a. nås indenfor 30 min. Området er kendt for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Lokalplanen tillader produktion, værksteder, entreprenør- og oplagsvirksomheder, lager, transport og logistik samt salg af pladskrævende varer med tilhørende administration. 

Motorvejsnettet og Ishøjkrydset er indenfor få minutters kørsel, hvorefter der er nem adgang videre til København, Sverige, Sjælland og den resterende del af Danmark.

Andre virsomheder i området er bl.a. GSV, Andersen & Martini, John Mast, Lemvigh-Müller, Flügger, Anchers Havecenter, TP Radio mfl.

 

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk