88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Vurdering af Christiania

Dato: 10. december 2020

Vurdering af Christiania

Fonden Fristaden Christiania har valgt Gottlieb+Partners til at vurdere værdien af fondens ejendomme. Her er tale om et længerevarende samarbejde og formålet med vurderingen var at fastlægge værdierne til årsregnskabet.

Vurderingen omfattede 65.500 kvm etageareal og 15.000 kvm byggeretter i forhold til markedsværdi, fredede bygninger, fredet område, lokalplan, kommuneplan og aftalen mellem fonden og Staten.

 

Værdien af den rette vurdering

Den rette vurdering har en høj værdi og hvert år udarbejder vi vurderingsrapporter for mange forskellige typer virksomheder. En realistisk vurdering, til årsregnskabet eller når du vil sælge samt udleje din ejendom kan faktisk ikke overvurderes.

Som valuarer er vi specialiserede i vurderinger af erhvervsejendomme, og vores mange år i branchen er din garanti for en gennemanalyseret vurdering. Vores valuarvurdering tager altid udgangspunkt i en grundig gennemgang af udgifter og indtægter for ejendommen, og ikke mindst en fyldestgørende besigtigelse af ejendommen ude og inde. Det giver det bedste fundament for korrekte værdiansættelser.

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
12. oktober 2021
Verdion køber større logistikejendom
AP Pension sælger større logistikejendom i Greve Main
Læs indlæg
16. august 2021
Aktivt designstudie åbner på St. Kongensgade 67A
Gottlieb+Partners foretog lokationssøgning og forhandling for Mosaikhjørnet i forbindelse med nyt showroom i København K, der kaldes for Surface Design Studio.
Læs indlæg
1. juni 2021
Udlejning til ZBC
Lejemål på Hedegaardsvej 88 udlejet til undervisning. Lejeren vil være Zealand Business College, der beskæftiger sig med efteruddannelse.
Læs indlæg
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk