88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Vurdering af Christiania

Dato: 10. december 2020

Vurdering af Christiania

Fonden Fristaden Christiania har valgt Gottlieb+Partners til at vurdere værdien af fondens ejendomme. Her er tale om et længerevarende samarbejde og formålet med vurderingen var at fastlægge værdierne til årsregnskabet.

Vurderingen omfattede 65.500 kvm etageareal og 15.000 kvm byggeretter i forhold til markedsværdi, fredede bygninger, fredet område, lokalplan, kommuneplan og aftalen mellem fonden og Staten.

 

Værdien af den rette vurdering

Den rette vurdering har en høj værdi og hvert år udarbejder vi vurderingsrapporter for mange forskellige typer virksomheder. En realistisk vurdering, til årsregnskabet eller når du vil sælge samt udleje din ejendom kan faktisk ikke overvurderes.

Som valuarer er vi specialiserede i vurderinger af erhvervsejendomme, og vores mange år i branchen er din garanti for en gennemanalyseret vurdering. Vores valuarvurdering tager altid udgangspunkt i en grundig gennemgang af udgifter og indtægter for ejendommen, og ikke mindst en fyldestgørende besigtigelse af ejendommen ude og inde. Det giver det bedste fundament for korrekte værdiansættelser.

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. februar 2021
Tak for godt samarbejde i 2020
Tak for et 2020 som var anderledes, spændende og travlt år der endte godt. Kontakt Peter Goth Engel, Thomas Gottlieb eller Rasmus Goth Engel hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsmægling og investeringsejendomme
Læs indlæg
10. december 2020
Vurdering af Christiania
Gottlieb+Partners har på vegne af Fonden Fristaden Christiania vurderet værdien af Christiania.
Læs indlæg
10. september 2020
Thylander og PFA vælger Gottlieb+Partners til at udleje Hedegaardsvej
Gottlieb+Partners skal fremover udleje Hedegaardsvej 88 for PFA og Thylander Gruppen
Læs indlæg
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk