88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Valuarvurdering af andelsboligforeninger

Vurdering af andelsboligforening for 2020

Hos Gottlieb+Partners har vi mange års brancheviden og erfaring med valuarvurdering. En valuarvurdering er en værdifastsættelse af andelsboligforeningen og sker på baggrund af en grundig gennemgang af ejendommen inde og ude og andelsboligforeningens økonomi. Det kan blandt andet hjælpe jer med at få den mest realistiske pris for jeres boliger og give jer overblik over foreningens aktuelle værdi. 

Derfor
Valuarvurderingen giver jer det bedste fundament for en korrekt værdiansættelse, og adskiller sig fra den offentlige ejendomsvurdering, da den tager mange flere faktorer i betragtning. Værdien vurderes ud fra den enkelte ejendoms aktuelle økonomi og tilstand, hvorimod den offentlige vurdering af andelsboligforeninger stammer fra 2012. Den offentlige ejendomsvurdering er derfor ofte lavere end en valuarvurdering. 

Nye regler
Efter juli 2018 er der kommet nye regler for valuarvurderinger, som bl.a. øger gennemsigtigheden. Det betyder en andelskrone som løbende korrigeres for de udsving, der måtte være på ejendomsmarkedet i øvrigt – og dermed kan en ny valuarvurdering give jer større indsigt i andelsboligforeningens værdi. I kan læse mere om de nye regler her.

Valuarvurderinger er kun gyldige i 18 måneder, og man bør derfor løbende få foretaget en valuarvurdering. I kan læse mere om valuarvurdering af andelsboligforeninger hos Gottlieb+Partners på denne side.

Har I lyst til at vide mere? Kontakt os på +45 88 77 40 45, ved mail på info@gottliebpartners.dk eller via nedenstående formular
 
Få svar på hvad den nye aftale betyder for værdien af din andelsboligforening
 
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
 
 

Nyheder omkring valuarvurderinger af andelsboligforeninger

Valuarvurderingen giver jer det bedste fundament for en korrekt værdiansættelse, og adskiller sig fra den offentlige ejendomsvurdering der sidst kom i 2012, da den tager mange flere faktorer i betragtning. Vores valuarer hos Gottlieb+Partners har skrevet nogle nyhedsindlæg omkring hvordan en gennemarbejdet valuarvurdering af andelsboligforeningen skaber tryghed samt hvor vigtigt et redskab en gennemarbejdet vedligeholdesplan er. 

Læs om vigtigheden af en vedligeholdelsesplan for andelsboligforeningen
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk