88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Torveporten: God process og godt samarbejde førte til hurtigt salg

 

 

I forbindelse med salget af Torveporten 2 i Valby har vi haft fornøjelsen af et professionelt og trygt samarbejde med Gottlieb+Partners.

 

Den fleksible og gennemrenoverede ejendom i det spirende Valby blev med sit smarte og industrielle look solgt ganske hurtigt takket været det stærke team hos Gottlieb+Partners.

 

Fra starten af oplevede vi en positiv og yderst professionel tilgang til samarbejdet. Det gjorde sig gældende under hele forløbet, og det var en fornøjelse at vide, at arbejdet blev udført med et smil på læben, selvom omstændighederne til tider var pressede. 

 

Der blev skabt et godt forhold mellem alle parter, der bidrog motiverende til samarbejdet, og i sidste ende også gjorde prisens udslag. G+P havde nemlig gjort deres arbejde godt allerede under screening-processen, hvor alle købere fremstod relevante og interesserede i ejendommen. 

 

Deres strategiske tilgang til arbejdet samt deres stærke netværk var fundamenterne for hele forløbet, hvor mulighederne blev vægtet højere end udfordringerne, og dialogen på mail såvel som mundtligt skabte gode forudsætninger for den endelige handel. 

 

Vi følte os altid i trygge hænder, og vi kan med ro i sindet anbefale andre at bruge Gottlieb+Partners som mulige ejendomsrådgivere og partnere

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk