88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Tak for godt samarbejde i 2020

Dato: 1. februar 2021
2020 var et spændende, travlt og anderledes år hos Gottlieb+Partners. Vores to dygtige Junior Assistants, Johan & Mikkel, har produceret en video der viser et udpluk fra nogle af vores sager igennem året.
 
Året startede stærkt, men også hos os oplevede vi et afventende marked i 2. og 3. kvartal. Aktiviteten og tilliden til markedet kom tilbage igen fra midten af 3. kvartal, og siden har vi ikke ligget stille med støt stigende aktivitet både indenfor salg og udlejning.
 
Et stort tak skal lyde til vores kunder og samarbejdspartnere, og den tillid I dagligt udviser til os - vi ser frem til at løse endnu flere sager med jer fremover.
 
Med venlig hilsen

Ulla Nielsen, Peter Goth Engel, Thomas Gottlieb, Jeff Henriksen, Henrik Christophersen, Henrik Sørensen, Per-Henrik Schultz-Jensen, Johan Duckert, Mikkel Ravn Christensen og Rasmus Goth Engel.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Udlejning til ZBC
Lejemål på Hedegaardsvej 88 udlejet til undervisning. Lejeren vil være Zealand Business College, der beskæftiger sig med efteruddannelse.
Læs indlæg
28. maj 2021
Staktoften fuldt udlejet
Effektiv udlejningsstrategi har elimineret tomgang. Kontorlejemål i Vedbæk udlejet.
Læs indlæg
1. februar 2021
Tak for godt samarbejde i 2020
Tak for et 2020 som var anderledes, spændende og travlt år der endte godt. Kontakt Peter Goth Engel, Thomas Gottlieb eller Rasmus Goth Engel hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsmægling og investeringsejendomme
Læs indlæg
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk