88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Tak for godt samarbejde i 2020

Dato: 1. februar 2021
2020 var et spændende, travlt og anderledes år hos Gottlieb+Partners. Vores to dygtige Junior Assistants, Johan & Mikkel, har produceret en video der viser et udpluk fra nogle af vores sager igennem året.
 
Året startede stærkt, men også hos os oplevede vi et afventende marked i 2. og 3. kvartal. Aktiviteten og tilliden til markedet kom tilbage igen fra midten af 3. kvartal, og siden har vi ikke ligget stille med støt stigende aktivitet både indenfor salg og udlejning.
 
Et stort tak skal lyde til vores kunder og samarbejdspartnere, og den tillid I dagligt udviser til os - vi ser frem til at løse endnu flere sager med jer fremover.
 
Med venlig hilsen

Ulla Nielsen, Peter Goth Engel, Thomas Gottlieb, Jeff Henriksen, Henrik Christophersen, Henrik Sørensen, Per-Henrik Schultz-Jensen, Johan Duckert, Mikkel Ravn Christensen og Rasmus Goth Engel.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
12. oktober 2021
Verdion køber større logistikejendom
AP Pension sælger større logistikejendom i Greve Main
Læs indlæg
16. august 2021
Aktivt designstudie åbner på St. Kongensgade 67A
Gottlieb+Partners foretog lokationssøgning og forhandling for Mosaikhjørnet i forbindelse med nyt showroom i København K, der kaldes for Surface Design Studio.
Læs indlæg
1. juni 2021
Udlejning til ZBC
Lejemål på Hedegaardsvej 88 udlejet til undervisning. Lejeren vil være Zealand Business College, der beskæftiger sig med efteruddannelse.
Læs indlæg
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk