88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Solgte sager 2019

Dato: 11. oktober 2019
Her kan I se et udsnit af de ejendomme, vi har solgt i 2019 og vi er stolte af at have løst så mange opgaver på tilfredsstillende vis for vores kunder. Vi vil gerne sige en særlig tak til de mange mennesker og virksomheder, vi har samarbejdet med i løbet af året. Der skal nemlig flere parter til, for at lykkes med en god og konstruktiv handel.
 
Dette år har været særdeles produktivt, og vi har derfor udvidet med flere gode medarbejdere og konsulenter, så vi nu kan løse endnu flere opgaver for vores mange og forskelligartede kunder.
 
Hos Gottlieb+Partners tror vi på, at faglighed, ærlighed og god kommunikation er nøglen til at rådgive om de bedste løsninger og for at få den mest realistiske pris – både for køber, sælger og udlejer. Men 2019 er ikke slut endnu, og derfor vil det være vores fornøjelse at få lov at hjælpe og rådgive endnu flere virksomheder, konsulenter og privatpersoner. Måske er det Jer? 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
12. oktober 2021
Verdion køber større logistikejendom
AP Pension sælger større logistikejendom i Greve Main
Læs indlæg
16. august 2021
Aktivt designstudie åbner på St. Kongensgade 67A
Gottlieb+Partners foretog lokationssøgning og forhandling for Mosaikhjørnet i forbindelse med nyt showroom i København K, der kaldes for Surface Design Studio.
Læs indlæg
1. juni 2021
Udlejning til ZBC
Lejemål på Hedegaardsvej 88 udlejet til undervisning. Lejeren vil være Zealand Business College, der beskæftiger sig med efteruddannelse.
Læs indlæg
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk