88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Skøjtevej udlejet til sprogcenter

Dato: 28. februar 2020

Gottlieb+Partners ønsker lejer og udlejer tillykke 

Vi ønsker tillykke og takker for et godt og effektivt samarbejde til både lejer og udlejer på ejendomme. Skøjtevej 27, Kastrup. 

Ejendommen har tidligere været anvendt til et kontorhotel men skal efter sommerferien 2020 blive det nye domicil for Vestegnens sprogcenter. 

Ejendommen er totalmoderniseret og er ideelt beliggende i forhold til Metro. 

Vestegnens sprogcenter har i årevis søgt efter en optimal beliggenhed for deres kursister og kan nu endelig byde dem velkommen i moderne og tidssvarende lokaler efter sommerferien. 

Vestegnens sprogcenter driver med stor succes kompetencecentre for sprogundervisning i Brøndby, Ballerup, Tårnby og København. 

Gottlieb+partners bistår med at få matchet parterne i erhvervsudlejninger. Kontakt os hvis du også har ledige erhvervslejemål. 

Læs mere om udlejning
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Udlejning til ZBC
Lejemål på Hedegaardsvej 88 udlejet til undervisning. Lejeren vil være Zealand Business College, der beskæftiger sig med efteruddannelse.
Læs indlæg
28. maj 2021
Staktoften fuldt udlejet
Effektiv udlejningsstrategi har elimineret tomgang. Kontorlejemål i Vedbæk udlejet.
Læs indlæg
1. februar 2021
Tak for godt samarbejde i 2020
Tak for et 2020 som var anderledes, spændende og travlt år der endte godt. Kontakt Peter Goth Engel, Thomas Gottlieb eller Rasmus Goth Engel hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsmægling og investeringsejendomme
Læs indlæg
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk