88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Per-Henrik Schultz Jensen

Erhvervsmægler & Valuar MDE


Telefon 28 30 49 10
phs@gottliebpartners.dk

Vi kan med stor glæde informere, at vi har fået nye kræfter ombord hos Gottlieb+Partners, der vil styrke vores kompetencer på valuar området samt viden omkring realkredit finiansering. Begge dele er noget, der især vil komme vores andelsboligforenings kunder til gode i forhold til de kommende nye regler på området for vurdering af andelsboliger i 2020.
 
Per-Henrik Schultz-Jensen er uddannet ejendomsmægler og valuar, og har en gennemgribende indsigt i vurdering af ejendomme og valuarvurderinger fra sin tid i bl.a. Nykredit, Realkredit Danmark og Nybolig Erhverv Nordsjælland.
 
Hans løsningsorienterede måde at tilgå sit arbejde har skabt en række flotte resultater over de sidste mange år. Hans særlige evne til at være lige dele forandringsparat og struktureret har gjort, at Per-Henrik nemt kan indgå i nye processer og transaktioner, uanfægtet om han er med fra start, eller indgår senere i processen. I sin tid som partner i både Frederiksborggruppen og Schultz-Engel Ejendomme fik han en dyb indsigt i køb og salg af ejendomme og grunde, hvor omfattende finansielle betragtninger lå til grund for større beslutninger.   
 
Per-Henriks gode humør og positive væsen har givet ham et bredt, kollegialt netværk, der sammen med hans professionelle tilgang til sit arbejde, bevirker at opgaverne løses optimalt.
Per-Henriks service-mindede og videns begærlige profil er værdsat, og hans rolle som ansvarlig for vurderinger af ejendomme - herunder specifikt valuarvurderinger af andelsboligforeningsejendomme – værdsætter vi at kunne byde velkommen, som en værdsat del af teamet i Gottlieb+Partners.
 

 

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk