88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

PETWORLD UDVIDER MED ENDNU EN BUTIK


 
Hovedvejen 11 i Glostrup er en af de primære hovedveje ind mod Københavns centrum, og mange mennesker passerer hver dag. Derfor var en butik med denne lokation, størrelse og stand lige det, som vi i Petworld var på udkig efter.
 
Gottlieb+Partners har repræsenteret udlejeren bag og har stået for udlejningen af det sidste lejemål på Hovedvejen 11. De har et strategisk fokus, som udmønter sig ved, at de i denne sag prioriterede en butik med den rette profil og produkter, som kunne skabe synergi og bidrage positivt til de andre butikker på adressen.
 
Selv om Gottlieb+Partners opdrag var at repræsentere udlejer, har vi oplevet en meget stor indlevelse i os som lejer og vores forretning. En stor forståelse og opmærksomhed for de udfordringer, der knytter sig til det at drive en butikskæde som Petworld.
 
I forhandlingen var Gottlieb+Partners en håndfast, men retfærdig og fair forhandler, der elegant formåede både at varetage udlejers interesser, men også vise forståelse for vores situation. De er gode til at se sagen fra begge sider og få landet en løsning, der er win-win for begge parter.
 
Gottlieb+Partners trækker på mange års erfaringer fra branchen og fra andre lignende sager og er hele vejen rundt et professionelt, dygtigt team. Det mærker man i deres sparring og i dialogen.
 
Man føler stor tillid til dem og mærker, at de har de rette kompetencer. At de samtidig har en behagelig personlighed, og at hele forløbet har været en god oplevelse, gør blot, at vores veje nok krydses igen.
 
Jan Sørensen,
Indehaver
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk