88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent


Telefon 21 93 68 02
hes@gottliebpartners.dk
 

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.

Jobbet som tidligere salgschef i en Børsen Gazelle-virksomhed, og over 20 års erfaring med salg, har givet Henrik en eminent evne til at sætte sig i kundernes sted. Han er utrættelig i sin jagt på at opnå den gode handel for både køber og sælger, så begge parter kan gå tilfredse fra forhandlingsbordet.

Henrik har arbejdet mange år med afståelser af forretninger og virksomheder samt udlejning af erhvervsejendomme, og den erfaring gør, at Henrik har fingeren på pulsen og kender markedets mange afkroge. Fra sin tid som Account Manager i en af Danmarks hurtigst voksende franchisekæder, har Henrik også opnået en unik know how inden for franchisedrift og kunsten i at finde den helt rigtige placering og franchisetager. Den erfaring har også givet ham et bredt netværk blandt landets mange aktører i food & beverage-branchen.

Den viden, samt hans store netværk, gør Henrik til en indsigtsfuld ekspert, som forstår begge parter og markedets nuancer. Han kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer, så I får den bedste handel og største lejertilfredshed idet han forstår begge parters indgang til den gode handel.

 

Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk