88 77 40 45
info@gottliebpartners.dk

Henrik Christophersen

Ny erfaren medarbejder styrker ekspertisen på hoteller og større lejemål


Ejendomsstrateg
Telefon +45 29 32 31 03
hch@gottliebpartners.dk

God service er alfa omega i ejendomsbranchen, og derfor er vi stolte af at kunne invitere Henrik Christophersen ombord hos Gottlieb+Partners, der vil styrke vores kompetencer inden for hoteller og større lejemål.

I løbet af de sidste 20 år har Henrik bevist, at disciplin, professionalisme og et stærkt fokus på relationen mellem parterne er nøglerne til god kundeservice og tilfredse kunder.

Henrik har en fortid i hotelbranchen som en del af ledelsen hos bl.a. Horesta, Regus og EHX, og som ejendomsrådgiver hos bl.a. Colliers International og Stalwart. Med dette CV bidrager Henrik med stor erfaring inden for Danmark samt internationalt, især når det kommer til hoteller og større erhvervslejemål.
 

Styrker vores ekspertise på hoteller og større lejemål


Med sit skarpe og analytiske hoved, vil Henrik bidrage til vores fokus på hoteller og større lejemål, hvor hans viden med garanti vil sikre de rigtige potentialer til vores forretning.

Uanset hvilken dag på ugen det er, møder vi Henriks ydmyge og professionelle tilgang til sit arbejde, hvor han formår at skabe stærke relationer mellem kunder og kollegaer.

Hans tillidsskabende, troværdige og detaljeorienterede øje for kundens behov bliver et uundværligt aktiv for os, og vi er stolte af at byde Henrik velkommen i folden hos Gottlieb+Partners.
Gottlieb+Partners | Rungstedvej 13 | 2970 Hørsholm | Tlf.: 88774045 | info@gottliebpartners.dk